You are here: Companies / Datacation

Datacation

Start-up/Scale-up
Datacation

5656 AE Eindhoven
T: +31 6 31 27 48 32
E: info@datacation.nl

Location:

High Tech Campus 5

Visit Website

Datacation is een enthousiast team van Econometristen en Data Scientists, dedicated to data. Met behulp van big data, wiskundige modellen en de nieuwste algoritmes helpen wij organisaties substantiële en langdurige waarde te creëren zodat zij nog succesvoller worden. Onze missie is om Artificial Intelligence en datagedreven werken voor alle organisaties toegankelijk maken.

Veel bedrijven zouden graag meer doen met data maar weten niet precies waar ze moeten beginnen. Hier biedt Datacation uitkomst. Wij bieden bedrijven de helpende hand om een data gedreven onderneming te worden. Dit doen wij door middel van vier stappen. In chronologische volgorde bieden wij de volgende services aan:

  1. Data Enginering: Inrichting van datawarehouse voor optimaal data management. Wij ontsluiten de data en combineren de juiste datasources op de meest efficiënte manier, zowel in de cloud als on-premise;
  2. Dashboarding: Inzicht in uw data door middel van visualisaties in de BI Tools Tableau en PowerBI;
  3. Data Analytics: Het uitvoeren van beschrijvende en voorspellende data analyses.
  4. Artificial Intelligence en Machine Learning oplossingen.

Geïnteresseerd? Het Datacation team ondersteunt u graag in het proces om uw organisatie dedicated to data te maken. Stuur een mail naar info@datacation.nl of neem contact op met Ralf Zoetekouw via 0631274832.